PRIREDITEV OB KRAJEVNEM PRAZNIKU 2024 “MOJE BEGUNJE”

V sredo, 8. maja 2024, je Krajevna skupnost Begunje organizirala prireditev ob krajevnem prazniku z naslovom “Moje Begunje”.

Dogodek, ki je potekal v prijetnem vzdušju, je pritegnil številne obiskovalce, ki so se zbrali v telovadnici podružnične šole v Begunjah. Na prireditvi so nastopali otroci domačega vrtca in šole iz Begunj. Njihovi nastopi so bili polni navdušenja, ustvarjalnosti in mladostne energije, kar je prisotnim pričaralo nasmehe na obraze. Otroci so se predstavili z različnimi deklamacijami, pevskimi in plesnimi točkami, ki so jih skrbno pripravili skupaj s svojimi mentorji iz vrtca in šole..

Osrednji del prireditve je bila podelitev nagrad za izbrane likovne izdelke, ki so jih otroci izdelali v sklopu natečaja “Moje Begunje”. Nagrajeni izdelki so izstopali po svoji ustvarjalnosti, domišljiji in kvaliteti. Udeleženci natečaja so pokazali, kako vidijo in doživljajo svojo domačo skupnost skozi umetnost.

Izbrane izdelke, ki so jih otroci vrtca in šole Begunje ustvarili v sklopu likovnega natečaja, si obiskovalci že lahko ogledate v knjižnici v Begunjah. Razstava je odprta ob ponedeljkih od 9:00 do 14:00 in ob torkih ter četrtkih od 14:00 do 19:00. Za tiste, ki se razstave ne morejo udeležiti osebno, so vsi likovni izdelki objavljeni tudi v spletni galeriji na spletni strani Krajevne skupnosti Begunje.

 

 

 

 

 

Skip to content