URHOV SEMENJ V BEGUNJAH

Dragi prijatelji in obiskovalci!

Z velikim veseljem delimo z vami vtise s tradicionalnega Urhovega semnja, ki je letos potekal 30. junija v Begunjah. Dogodek, ki združuje ljudi vseh generacij v prijetnem vzdušju domačnosti in veselja, je bil ponovno izjemen uspeh.

Slavnostno mašo je vodil predsednik Slovenske škofovske konference, škof msgr. dr. Franc Šuštar, ki je s svojo prisotnostjo počastil naš dogodek. Maši je sledil čudovit sprevod pihalnega orkestra in narodnih noš. Dogajanje na prireditvenem prostoru so popestrili raznovrstni glasbeni in plesni nastopi, ki so navdušili tako mlade kot starejše obiskovalce. Na prostem so bile razstavljene fotografije doline Draga, ki so obudile spomine na preteklost in prikazale del bogate zgodovine našega kraja. Ne smemo pozabiti na že 11. Begunjsko avanturo, zabavno pustolovščino po Begunjah, ki je poskrbela za smeh in rekreacijo ter popestrila dan tako mladim kot starim.

Seveda ni manjkalo niti okusne hrane in osvežilne pijače, ki sta obiskovalcem nudili priložnost, da uživajo v kulinaričnih dobrotah in se ob tem družijo z znanci in prijatelji.

Ob tej priložnosti se želimo iskreno zahvaliti vsem obiskovalcem, ki ste s svojo prisotnostjo prispevali k izjemnemu vzdušju na dogodku. Posebna zahvala gre tudi vsem izvajalcem in prostovoljcem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi semnja.

Že zdaj vas vabimo, da se nam pridružite tudi naslednje leto, ko bomo znova pripravili pester program in nepozabno doživetje. Hvaležni smo za vašo podporo in se veselimo ponovnega srečanja na Urhovem semnju 2025!

S spoštovanjem,

Ekipa organizatorjev Urhovega semnja

Skip to content